Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 66 g
Fett: 23,9 g
Karbohydrat: 5,7 g
Protein: 3,8 g
Kostfiber: 0,6 g
Energiinnhold
Fett: 84 E%
Karbohydrat: 9 E%
Protein: 6 E%
Kostfiber: 0 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 1 052 kJ (255 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI000223,9 g84%
KarbohydratMI01815,7 g9%
KostfiberMI00020,6 g0%
ProteinMI00023,8 g6%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI000266 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI032534 µg-RE
Vitamin A (RE)MI032257 µg-RE7 %
BetakarotenMI0002274 µg
RetinolMI000212 µg
Vitamin DMI00020,4 µg4 %
Vitamin EMI00029,4 mg-ATE78 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,01 mg0 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,04 mg2 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,2 mg
NiacinekvivalenterMI00021 mg4 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,2 mg11 %
Vitamin B9 (folat)MI000213 µg4 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,5 µg12 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000225 mg2 %
Kalium (K)MI0002112 mg3 %
Natrium (Na)MI0002682 mg
Salt (NaCl)MI01201,7 g
Fosfor (P)MI000251 mg7 %
Magnesium (Mg)MI000212 mg4 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,2 mg1 %
Kobber (Cu)MI00020,05 mg5 %
Sink (Zn)MI00020,3 mg2 %
Selen (Se)MI00026 µg7 %
Jod (I)MI00028 µg5 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0105Dressing, condiment, gravy or sauce (US CFR)
A0859Dressing, mayonnaise (EUROFIR)
B1452Soybean
C0190Fat or oil
E0110Semiliquid with solid pieces
F0001Extent of heat treatment not known
G0003Cooking method not applicable
H0153Seafood added
H0185Egg yolk added
H0212Vegetable added
J0131Preserved by chilling
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification
P0040Reduced fat food
P0132""light"" label claim

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: