Fiskegrateng, med egg, ovnsstekt, kjøpt

Energi i 100 g

560 kJ (133 kcal)

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 73 g
Karbohydrat: 13,2 g
Protein: 8,1 g
Fett: 5,1 g
Kostfiber: 0,9 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 40 E%
Fett: 34 E%
Protein: 25 E%
Kostfiber: 1 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 560 kJ (133 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00025,1 g33%
KarbohydratMI018113,2 g40%
KostfiberMI00020,9 g1%
ProteinMI00028,1 g24%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014273 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI032541 µg-RE
Vitamin A (RE)MI032242 µg-RE5 %
BetakarotenMI000213 µg
RetinolMI000240 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI00021,1 mg-ATE9 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,08 mg6 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,11 mg6 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,6 mg
NiacinekvivalenterMI00022,3 mg11 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,07 mg3 %
Vitamin B9 (folat)MI00027 µg2 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,7 µg17 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000248 mg4 %
Kalium (K)MI0002188 mg5 %
Natrium (Na)MI0002287 mg
Salt (NaCl)MI01200,7 g
Fosfor (P)MI0002111 mg17 %
Magnesium (Mg)MI000219 mg6 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,3 mg2 %
Kobber (Cu)MI00020,05 mg5 %
Sink (Zn)MI00020,4 mg2 %
Selen (Se)MI000213 µg15 %
Jod (I)MI000242 µg30 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0267Seafood or seafood product (US CFR)
A0804Seafood dish (EUROFIR)
B1835Cod family
C0268Skeletal meat part, without bone, without skin
E0134Semisolid with solid pieces
F0014Fully heat-treated
G0005Baked or roasted
G0014Boiled
H0151Spice or herb added
H0184Milk added
H0186Egg added
H0221Fat or oil added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: