Fiskekaker, kjøpt
Energi i 100 g
Per 100 g
462 kJ (110 kcal)
Mer fiskekaker:
462 kJ (110 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 4,9 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 1,1 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Sukker, fritt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 223a | 0,7 g |
Transfettsyrer | 223a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 223a | 2,9 g |
Flerumettede fettsyrer | 223a | 1,2 g |
Omega-3 | 223a | 0,5 g |
Omega-6 | 223a | 0,8 g |
Kolesterol | 223a | 35 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 223a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 223a | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 223a | 0,4 g |
C18:0 (stearinsyre) | 223a | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 223a | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 223a | 2,7 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 9 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 9 µg-RE | 1 % |
Betakaroten | 223b | 3 µg | |
Retinol | 223a | 9 µg | |
Vitamin D | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 223a | 0,8 mg-ATE | 6 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 223a | 0,07 mg | 5 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 223a | 0,06 mg | 3 % |
Vitamin B3 (niacin) | 223a | 1,5 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0421 | 3,6 mg | 17 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 223a | 0,11 mg | 6 % |
Vitamin B9 (folat) | 223a | 5 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 223a | 1 µg | 25 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 20 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 223a | 34 mg | 2 % |
Kalium (K) | 223a | 343 mg | 10 % |
Natrium (Na) | 223a | 608 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,5 g | |
Fosfor (P) | 223a | 153 mg | 23 % |
Magnesium (Mg) | 223a | 20 mg | 6 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 223a | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | 223a | 0,02 mg | 2 % |
Sink (Zn) | 223a | 0,3 mg | 2 % |
Selen (Se) | 223a | 14 µg | 16 % |
Jod (I) | 223b | 48 µg | 34 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0267 | Seafood or seafood product (US CFR) |
A0803 | Seafood product (EUROFIR) |
B1441 | Haddock |
C0268 | Skeletal meat part, without bone, without skin |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0026 | Cooked in small amount of fat or oil |
H0151 | Spice or herb added |
H0184 | Milk added |
J0142 | Preserved by chilling or freezing |
K0003 | No packing medium used |
M0001 | Container or wrapping not known |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |