Fiskesuppe, Bergensk, pulver
Energi i 100 g
Per 100 g
1 569 kJ (372 kcal)
1 569 kJ (372 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 35,2 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 17,8 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 6,7 g |
Sukker, fritt | 331 | 6,7 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 135 | 0,9 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 135 | 3,6 g |
Flerumettede fettsyrer | 135 | 3,5 g |
Omega-3 | 135 | 0,3 g |
Omega-6 | 135 | 3,1 g |
Kolesterol | 20 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 135 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 135 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 135 | 0,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | 135 | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 135 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 135 | 3,5 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | 10 | – | |
Vitamin A (RE) | – | ||
Betakaroten | 10 | – | |
Retinol | 10 | – | |
Vitamin D | 60a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 10 | – |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 100 | 240 mg | 20 % |
Kalium (K) | 102 | 700 mg | 20 % |
Natrium (Na) | 114a | 3 960 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 9,9 g | |
Fosfor (P) | 10 | – | |
Magnesium (Mg) | 102 | 54 mg | 18 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 102 | 1,4 mg | 12 % |
Kobber (Cu) | 10 | – | |
Sink (Zn) | 102 | 1,7 mg | 12 % |
Selen (Se) | 10 | – | |
Jod (I) | 10 | – |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0198 | Soup (US CFR) |
A0865 | Soup (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0208 | Seed, skin removed, germ removed (ENDOSPERM) |
E0136 | Disintegrated or ground |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0138 | Water removed |
H0146 | Starch added |
H0153 | Seafood added |
H0184 | Milk added |
H0185 | Egg yolk added |
H0227 | Flavoring, spice or herb added |
H0317 | Carotenes added |
J0116 | Dehydrated or dried |
K0003 | No packing medium used |
M0197 | Bag, sack or pouch |
N0051 | Food contact surface from human-made material |
P0024 | Human consumer, no age specification |
R0316 | Norway |
Z0112 | Food industry prepared |