Geléfrukt, Seigmenn
Energi i 100 g
Per 100 g
1 243 kJ (292 kcal)
1 243 kJ (292 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 12,6 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 52,9 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 52,9 g |
Sukker, fritt | 331 | 52,9 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 50 | 0 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 50 | 0 g |
Flerumettede fettsyrer | 50 | 0 g |
Omega-3 | 50 | 0 g |
Omega-6 | 50 | 0 g |
Kolesterol | 60a | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 50 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 50 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 50 | 0 g |
C18:0 (stearinsyre) | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 50 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 50 | 0 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 0 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 50 | 0 µg | |
Retinol | 50 | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 50 | 0 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400a | 0 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0421 | 1,3 mg | 6 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400a | 0 mg | 0 % |
Vitamin B9 (folat) | 400a | 0 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 207 | 4 mg | 0 % |
Kalium (K) | 207 | 16 mg | 0 % |
Natrium (Na) | 207 | 34 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
Fosfor (P) | 207 | 12 mg | 1 % |
Magnesium (Mg) | 207 | 2 mg | 0 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 102 | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | 60a | 0 mg | 0 % |
Sink (Zn) | 60a | 0 mg | 0 % |
Selen (Se) | 60a | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0162 | Jelly candy (US CFR) |
A0838 | Non-chocolate confectionery or other sugar product (EUROFIR) |
B1012 | Sugar-producing plant |
C0108 | Sugar |
E0140 | Whole, shape achieved by forming, thickness 0 3-1 5 cm |
F0014 | Fully heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0117 | Flavoring or taste ingredient added |
H0150 | Color added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0166 | Plastic bag or pouch |
N0036 | Plastic |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |