Grønnsakspostei, Vita hjertego
Energi i 100 g
Per 100 g
797 kJ (193 kcal)
797 kJ (193 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | MI0002 | 5,6 g |
Sukkerarter | 117a | 2,3 g |
Sukker, tilsatt | MI0002 | 0 g |
Sukker, fritt | MI0002 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 117a | 1,3 g |
Transfettsyrer | 117a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 117a | 7,3 g |
Flerumettede fettsyrer | 117a | 6,1 g |
Omega-3 | 117a | 0,6 g |
Omega-6 | 117a | 5,5 g |
Kolesterol | MI0002 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 117a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 117a | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 117a | 0,8 g |
C18:0 (stearinsyre) | 117a | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 117a | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 117a | 7,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 49 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 99 µg-RE | 13 % |
Betakaroten | MI0002 | 594 µg | |
Retinol | MI0002 | 0 µg | |
Vitamin D | MI0002 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | MI0002 | 5,8 mg-ATE | 48 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | MI0002 | 0,07 mg | 5 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | MI0002 | 0,04 mg | 2 % |
Vitamin B3 (niacin) | MI0002 | 0,3 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0002 | 1,2 mg | 5 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | MI0002 | 0,11 mg | 6 % |
Vitamin B9 (folat) | MI0002 | 39 µg | 12 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | MI0002 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | MI0002 | 3 mg | 2 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | MI0002 | 29 mg | 2 % |
Kalium (K) | MI0002 | 268 mg | 7 % |
Natrium (Na) | 117a | 460 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 1,2 g | |
Fosfor (P) | MI0002 | 82 mg | 12 % |
Magnesium (Mg) | MI0002 | 33 mg | 11 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | MI0002 | 1,1 mg | 10 % |
Kobber (Cu) | MI0002 | 0,13 mg | 14 % |
Sink (Zn) | MI0002 | 0,7 mg | 5 % |
Selen (Se) | MI0002 | 2 µg | 2 % |
Jod (I) | MI0002 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0172 | Prepared food product (US CFR) |
A0828 | Vegetable dish (EUROFIR) |
B1172 | Garbanzo bean |
C0155 | Seed |
E0151 | Solid |
F0014 | Fully heat-treated |
G0001 | Cooking method not known |
H0212 | Vegetable added |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0182 | Aluminum container |
M0213 | Box |
N0041 | Metal |
P0024 | Human consumer, no age specification |
P0199 | Vegan/vegetarian or suitability for vegan/vegetarian claim or use |
Z0112 | Food industry prepared |