Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 69 g
Fett: 11,9 g
Kostfiber: 7 g
Karbohydrat: 6,7 g
Protein: 5,6 g
Energiinnhold
Fett: 62 E%
Karbohydrat: 16 E%
Protein: 13 E%
Kostfiber: 8 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 703 kJ (170 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI000211,9 g62%
KarbohydratMI01816,7 g16%
KostfiberMI00027 g7%
ProteinMI00025,6 g13%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014269 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI032514 µg-RE
Vitamin A (RE)MI032227 µg-RE3 %
BetakarotenMI0002165 µg
RetinolMI00020 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI00022,3 mg-ATE19 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,04 mg3 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,09 mg5 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,4 mg
NiacinekvivalenterMI00021,3 mg6 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,12 mg6 %
Vitamin B9 (folat)MI000227 µg8 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00027 mg6 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000259 mg5 %
Kalium (K)MI0002168 mg4 %
Natrium (Na)MI0002120 mg
Salt (NaCl)MI00020,3 g
Fosfor (P)MI000299 mg15 %
Magnesium (Mg)MI000240 mg13 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00021,5 mg13 %
Kobber (Cu)MI00020,28 mg31 %
Sink (Zn)MI00021,2 mg8 %
Selen (Se)MI00025 µg5 %
Jod (I)MI00020 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0152Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0832Pulse dish (EUROFIR)
B1172Garbanzo bean
C0155Seed
E0119Semisolid with smooth consistency
F0003Not heat-treated
G0003Cooking method not applicable
H0151Spice or herb added
H0263Vegetable fat or oil added
H0362Fruit juice added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: