Iskaffe, cappuchino
Energi i 100 g
Per 100 g
248 kJ (59 kcal)
248 kJ (59 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 331 | 0 g |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 9,5 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 5 g |
Sukker, fritt | 331 | 5 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 114a | 0,6 g |
Transfettsyrer | 114a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 114a | 0,2 g |
Flerumettede fettsyrer | 114a | 0 g |
Omega-3 | 114a | 0 g |
Omega-6 | 114a | 0 g |
Kolesterol | 114a | 2 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 114a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 114a | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 114a | 0,3 g |
C18:0 (stearinsyre) | 114a | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 114a | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 114a | 0,2 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 11 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 11 µg-RE | 1 % |
Betakaroten | 20 | 0 µg | |
Retinol | 114a | 11 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 20 | 0 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 114a | 0,04 mg | 3 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 114a | 0,1 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | 114a | 0,1 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0421 | 0,6 mg | 2 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 114a | 0,03 mg | 1 % |
Vitamin B9 (folat) | 114a | 4 µg | 1 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 114a | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 50 | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 114a | 99 mg | 8 % |
Kalium (K) | 114a | 165 mg | 4 % |
Natrium (Na) | 114a | 80 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,2 g | |
Fosfor (P) | 114a | 89 mg | 13 % |
Magnesium (Mg) | 114a | 10 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 114a | 0,1 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | 114a | 0,01 mg | 1 % |
Sink (Zn) | 114a | 0,3 mg | 2 % |
Selen (Se) | 114a | 2 µg | 2 % |
Jod (I) | 114a | 11 µg | 7 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0268 | Steeped beverage (US CFR) |
A0845 | Coffee, tea, cocoa or infusion (EUROFIR) |
B1305 | Coffee |
C0132 | Seed, skin removed, germ present |
E0123 | Liquid, low viscosity, with no visible particles |
F0014 | Fully heat-treated |
G0036 | Steeped |
H0158 | Sucrose added |
H0184 | Milk added |
H0259 | Rehydrated |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0192 | Paperboard container with foil or liner overwrap |
M0213 | Box |
N0039 | Paper or paperboard |
P0024 | Human consumer, no age specification |