Jump to content

Oat and almond based beverage

Food composition table - list of nutrients in chosen food items
Nutrient Quantity Unit Ref. Description
Edible part 100 % 0 Estimated as 100 % edible (net weight).
Water 83 g MI0142 Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
Kilojoules 338 kJ MI0114 Energy calculated according to Regulation (EU) 1169/2011 (kJ) (ENERCJ[kJ] = 17*PROT[g] + 17*(CHO[g] - POLYL[g]) + 37*FAT[g] + 29*ALC[g] + 8*FIBT[g] + 13*OA[g] + 10*POLYL[g])
Kilocalories 80 kcal MI0115 Energy calculated according to Regulation (EU) 1169/2011 (kcal) (ENERCC[kcal] = 4*PROT[g] + 4*(CHO[g] - POLYL[g]) + 9*FAT[g] + 7*ALC[g] + 2*FIBT[g] + 3*OA[g] + 2.4*POLYL[g])
Fat 2.4 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Saturated fatty acids 0.3 g MI0208 Fatty acids, saturated, calculated as the sum of individual fatty acids, excluding branched chain isomers (FASAT[g] = F4:0[g] + F5:0[g] + F6:0[g] + F7:0[g] + F8:0[g] + F9:0[g] + F10:0[g] + F11:0[g] + F12:0[g] + F13:0[g] + F14:0[g] + F15:0[g] + F16:0[g] + F17:0[g] + F18:0[g] + F18:0DO[g] + F19:0[g] + F20:0[g] + F21:0[g] + F22:0[g] + F23:0[g] + F24:0[g] + F25:0[g] + F26:0[g])
C12:0 0 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C14:0 0 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C16:0 0.24 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C18:0 0.03 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Transunsaturated fatty acids 0 g 50 Estimated as a naturally occurring zero value, not analysed.
Cis-mono unsaturated fatty acids 1.3 g MI0210 Fatty acids, monounsaturated, calculated as sum of individual fatty acids, cis isomers only (FAMSCIS[g] =F10:1CIS[g] +F12:1CIS[g] +F14:1CIS[g] + F15:1CN8[g] + F16:1CIS[g] + F17:1CIS[g] + F18:1CIS[g] + F20:1CIS[g] + F22:1CIS[g] + F24:1CIS[g])
C16:1 sum 0.01 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C18:1 sum 1.27 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Cis-poly unsaturated fatty acids 0.8 g MI0212 Fatty acids, polyunsaturated, calculated as sum of individual fatty acids, all-cis isomers only (FAPUCIS[g] = F16:2CN4[g] + F16:3CN3[g] + F18:2CN6[g] + F18:2CN9[g] + F18:3CN3[g] + F18:3CN6[g] + F18:4CN3[g] + F20:2CN6[g] + F20:3CN3[g] + F20:3CN6[g] + F20:3CN9[g] + F20:4CN3[g] + F20:4CN6[g] + F20:5CN3[g] + F22:2CN3[g] + F22:2CN6[g] + F22:4CN6[g] + F22:5CN3[g] + F22:5CN6[g] + F22:6CN3[g] + F24:2CN6[g])
C18:2n-6 0.74 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C18:3n-3 0.01 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C20:3n-3 0 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C20:3n-6 0 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C20:4n-3 0 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C20:4n-6 0 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C20:5n-3 (EPA) 0 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C22:5n-3 (DPA) 0 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
C22:6n-3 (DHA) 0 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Cis-poly unsaturated fatty acids, n-3 0.02 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Cis-poly unsaturated fatty acids, n-6 0.74 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Cholesterol 0 mg 50 Estimated as a naturally occurring zero value, not analysed.
Carbohydrate, glycemic 12.5 g MI0181 Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
Starch 6.5 g 331 Frydenberg, H & Carlsen MH. Sugar project 2021-2022. University of Oslo, department of nutrition.
Mono+Di saccharides 6 g MI0512 Sugar calculated as the sum of individual mono- and disaccharides (SUGAR[g] = MNSAC[g] + DISAC[g])
Sugar, added 0 g 331 Frydenberg, H & Carlsen MH. Sugar project 2021-2022. University of Oslo, department of nutrition.
Dietary fibre 0 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Protein 2.2 g 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Salt 0.1 g MI0120 Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
Alcohol 0 g 50 Estimated as a naturally occurring zero value, not analysed.
Vitamin A 0 µg-RE MI0325 Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))
Retinol 0 µg 50 Estimated as a naturally occurring zero value, not analysed.
Beta-carotene 0 µg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Vitamin D µg 10 Missing value, content not known.
Vitamin E 0.8 mg-ATE 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Thiamin 0.02 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Riboflavin 0.04 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Niacin 0.2 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Vitamin B6 0.01 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Folate 6 µg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Vitamin B12 0 µg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Vitamin C 0 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Calcium 4 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Iron 0.2 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Sodium 32 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Potassium 59 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Magnesium 9 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Zinc 0.2 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Selenium 1 µg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Copper mg 10 Missing value, content not known.
Phosphorus 40 mg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021
Iodine 0 µg 232 Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2020-2021. Plant based products. Published report (2022): Analyse av næringsstoffer og uønskede stoffer i plantebaserte middagsprodukter og drikker. https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/frukt_bar_gronnsaker_og_korn/rapport_analyser_av_naeringsstoffer_og_uonskede_stoffer_i_plantebaserte_middagsprodukter_og_drikker_2021.45516/binary/Rapport:%20Analyser%20av%20n%C3%A6ringsstoffer%20og%20u%C3%B8nskede%20stoffer%20i%20plantebaserte%20middagsprodukter%20og%20drikker%202021

Classifications

LanguaL coding of the food
LanguaL Classification
A0182 MILK ANALOG (US CFR)
A0788 IMMITATION MILK PRODUCTS (EUROFIR)
B1219 COMMON OAT
C0133 SEED, SKIN PRESENT, GERM PRESENT
E0123 LIQUID, LOW VISCOSITY, WITH NO VISIBLE PARTICLES
F0001 EXTENT OF HEAT TREATMENT NOT KNOWN
G0003 COOKING METHOD NOT APPLICABLE
H0148 WATER ADDED
H0367 SALT ADDED
J0001 PRESERVATION METHOD NOT KNOWN
K0003 NO PACKING MEDIUM USED
M0159 PAPERBOARD OR PAPER CONTAINER
M0213 BOX
N0001 FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN
P0024 HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION
P0171 LACTOSE FREE FOOD
Z0112 FOOD INDUSTRY PREPARED

Foods in Juice, fruit drink, soda etc

Food Groups