Kjøttkaker med ertestuing, Fjordland

Energi i 100 g

535 kJ (128 kcal)

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 76 g
Karbohydrat: 12,8 g
Fett: 5,6 g
Protein: 5,6 g
Kostfiber: 2 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 41 E%
Fett: 39 E%
Protein: 18 E%
Kostfiber: 3 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 535 kJ (128 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
Fett1275,6 g38%
KarbohydratMI000212,8 g40%
Kostfiber1272 g2%
Protein1275,6 g17%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI000276 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
Stivelse2010,2 g
Sukkerarter1271,2 g
Sukker, tilsattMI00020,3 g
Sukker, frittMI00020,2 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI03253 µg-RE
Vitamin A (RE)MI03224 µg-RE0 %
BetakarotenMI000223 µg
RetinolMI00021 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI00020,6 mg-ATE5 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,08 mg6 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,07 mg4 %
Vitamin B3 (niacin)MI00021,2 mg
NiacinekvivalenterMI00022,4 mg11 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,06 mg3 %
Vitamin B9 (folat)MI00026 µg1 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,2 µg5 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00023 mg2 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000219 mg1 %
Kalium (K)MI0002252 mg7 %
Natrium (Na)MI0002252 mg
Salt (NaCl)MI00020,6 g
Fosfor (P)MI000251 mg7 %
Magnesium (Mg)MI000220 mg6 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,8 mg7 %
Kobber (Cu)MI00020,04 mg4 %
Sink (Zn)MI00020,5 mg3 %
Selen (Se)MI00023 µg3 %
Jod (I)MI00021 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0139Multicomponent meal (US CFR)
A0799Meat dish (EUROFIR)
B1161Cattle
C0268Skeletal meat part, without bone, without skin
E0108Physical state, shape or form, multiple
F0014Fully heat-treated
G0040Reheated by boil-in-bag
H0151Spice or herb added
H0157Lactose added
H0212Vegetable added
H0367Salt added
J0131Preserved by chilling
K0027Vacuum-packed
M0145Plastic boil-in-bag
M0208Multicontainer package
N0036Plastic
P0024Human consumer, no age specification
R0316Norway
Z0112Food industry prepared

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
127
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2021
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: