Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 66 g
Fett: 14,4 g
Protein: 12,8 g
Karbohydrat: 6,5 g
Kostfiber: 0,5 g
Energiinnhold
Fett: 62 E%
Protein: 25 E%
Karbohydrat: 13 E%
Kostfiber: 0 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 864 kJ (207 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI000214,4 g61%
KarbohydratMI01816,5 g12%
KostfiberMI00020,5 g0%
ProteinMI000212,8 g25%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014266 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI03257 µg-RE
Vitamin A (RE)MI03228 µg-RE1 %
BetakarotenMI000212 µg
RetinolMI00026 µg
Vitamin DMI00020,2 µg2 %
Vitamin EMI00020,6 mg-ATE5 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,1 mg7 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,04 mg2 %
Vitamin B3 (niacin)MI00022,3 mg
NiacinekvivalenterMI00025,1 mg25 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,09 mg5 %
Vitamin B9 (folat)MI00026 µg1 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,6 µg15 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000222 mg1 %
Kalium (K)MI0002166 mg4 %
Natrium (Na)MI0002836 mg
Salt (NaCl)MI01202,1 g
Fosfor (P)MI000294 mg14 %
Magnesium (Mg)MI000216 mg5 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00021,4 mg12 %
Kobber (Cu)MI00020,07 mg7 %
Sink (Zn)MI00021,8 mg12 %
Selen (Se)MI00027 µg8 %
Jod (I)MI00021 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0139Multicomponent meal (US CFR)
A0799Meat dish (EUROFIR)
B1161Cattle
C0268Skeletal meat part, without bone, without skin
E0108Physical state, shape or form, multiple
F0014Fully heat-treated
G0040Reheated by boil-in-bag
H0151Spice or herb added
H0157Lactose added
H0212Vegetable added
H0367Salt added
J0131Preserved by chilling
K0027Vacuum-packed
M0145Plastic boil-in-bag
M0208Multicontainer package
N0036Plastic
P0024Human consumer, no age specification
R0316Norway
Z0112Food industry prepared

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: