Loff, vann, hjemmebakt
Energi i 100 g
Per 100 g
1 073 kJ (254 kcal)
1 073 kJ (254 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | MI0002 | 44,2 g |
Sukkerarter | MI0002 | 0,2 g |
Sukker, tilsatt | MI0002 | 0 g |
Sukker, fritt | MI0002 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0002 | 1,1 g |
Transfettsyrer | MI0002 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0002 | 1,6 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0002 | 1,2 g |
Omega-3 | MI0002 | 0,2 g |
Omega-6 | MI0002 | 1 g |
Kolesterol | MI0002 | 1 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | MI0002 | 0,1 g |
C14:0 (myristinsyre) | MI0002 | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | MI0002 | 0,5 g |
C18:0 (stearinsyre) | MI0002 | 0,2 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | MI0002 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | MI0002 | 1,5 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 18 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 18 µg-RE | 2 % |
Betakaroten | MI0002 | 9 µg | |
Retinol | MI0002 | 17 µg | |
Vitamin D | MI0002 | 0,3 µg | 3 % |
Vitamin E | MI0002 | 0,8 mg-ATE | 6 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | MI0002 | 0,18 mg | 13 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | MI0002 | 0,06 mg | 3 % |
Vitamin B3 (niacin) | MI0002 | 1,2 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0002 | 2,5 mg | 12 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | MI0002 | 0,08 mg | 4 % |
Vitamin B9 (folat) | MI0002 | 28 µg | 8 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | MI0002 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | MI0002 | 1 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | MI0002 | 14 mg | 1 % |
Kalium (K) | MI0002 | 140 mg | 4 % |
Natrium (Na) | MI0002 | 288 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,7 g | |
Fosfor (P) | MI0002 | 89 mg | 13 % |
Magnesium (Mg) | MI0002 | 25 mg | 8 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | MI0002 | 0,8 mg | 7 % |
Kobber (Cu) | MI0002 | 0,11 mg | 12 % |
Sink (Zn) | MI0002 | 0,8 mg | 5 % |
Selen (Se) | MI0002 | 1 µg | 1 % |
Jod (I) | MI0002 | 0 µg | 0 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0178 | Bread (US CFR) |
A0818 | Leavened bread (EUROFIR) |
B1312 | Wheat |
C0208 | Seed, skin removed, germ removed (ENDOSPERM) |
E0147 | Whole, shape achieved by forming |
F0014 | Fully heat-treated |
G0005 | Baked or roasted |
H0256 | Carbohydrate fermented |
H0753 | Yeast added |
J0001 | Preservation method not known |
K0003 | No packing medium used |
M0003 | No container or wrapping used |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0109 | Home prepared |