Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Fett: 50,1 g
Protein: 20,4 g
Vann: 12 g
Kostfiber: 10 g
Karbohydrat: 6,9 g
Energiinnhold
Fett: 77 E%
Protein: 14 E%
Karbohydrat: 5 E%
Kostfiber: 3 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 2 400 kJ (581 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI000250,1 g77%
KarbohydratMI01816,9 g4%
KostfiberMI000210 g3%
ProteinMI000220,4 g14%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014212 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI03250 µg-RE
Vitamin A (RE)MI03220 µg-RE0 %
BetakarotenMI00020 µg
RetinolMI00020 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI000222,4 mg-ATE186 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,13 mg10 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,9 mg56 %
Vitamin B3 (niacin)MI00021,8 mg
NiacinekvivalenterMI00025,2 mg25 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,13 mg7 %
Vitamin B9 (folat)MI000273 µg22 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00021 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI0002255 mg22 %
Kalium (K)MI0002719 mg21 %
Natrium (Na)MI00021 140 mg
Salt (NaCl)MI01202,9 g
Fosfor (P)MI0002457 mg71 %
Magnesium (Mg)MI0002251 mg83 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00023,4 mg30 %
Kobber (Cu)MI00020,97 mg107 %
Sink (Zn)MI00023,2 mg22 %
Selen (Se)MI00022 µg2 %
Jod (I)MI00021 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0260Nut or nut product (US CFR)
A0824Nut or seed product (EUROFIR)
B1272Almond
C0132Seed, skin removed, germ present
E0119Semisolid with smooth consistency
F0003Not heat-treated
G0003Cooking method not applicable
H0221Fat or oil added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification
Z0109Home prepared

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: