Jump to content

Meat rissoles, Swedish, Gilde

Food composition table - list of nutrients in chosen food items
Nutrient Quantity Unit Ref. Description
Edible part 100 % 0 Estimated as 100 % edible (net weight).
Water 67 g MI0142 Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
Kilojoules 821 kJ MI0114 Energy calculated according to Regulation (EU) 1169/2011 (kJ) (ENERCJ[kJ] = 17*PROT[g] + 17*(CHO[g] - POLYL[g]) + 37*FAT[g] + 29*ALC[g] + 8*FIBT[g] + 13*OA[g] + 10*POLYL[g])
Kilocalories 198 kcal MI0115 Energy calculated according to Regulation (EU) 1169/2011 (kcal) (ENERCC[kcal] = 4*PROT[g] + 4*(CHO[g] - POLYL[g]) + 9*FAT[g] + 7*ALC[g] + 2*FIBT[g] + 3*OA[g] + 2.4*POLYL[g])
Fat 14.4 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Saturated fatty acids 4.8 g MI0208 Fatty acids, saturated, calculated as the sum of individual fatty acids, excluding branched chain isomers (FASAT[g] = F4:0[g] + F5:0[g] + F6:0[g] + F7:0[g] + F8:0[g] + F9:0[g] + F10:0[g] + F11:0[g] + F12:0[g] + F13:0[g] + F14:0[g] + F15:0[g] + F16:0[g] + F17:0[g] + F18:0[g] + F18:0DO[g] + F19:0[g] + F20:0[g] + F21:0[g] + F22:0[g] + F23:0[g] + F24:0[g] + F25:0[g] + F26:0[g])
C12:0 0 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C14:0 0.23 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C16:0 2.83 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C18:0 1.62 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Transunsaturated fatty acids g 10 Missing value, content not known.
Cis-mono unsaturated fatty acids 7.3 g MI0210 Fatty acids, monounsaturated, calculated as sum of individual fatty acids, cis isomers only (FAMSCIS[g] =F10:1CIS[g] +F12:1CIS[g] +F14:1CIS[g] + F15:1CN8[g] + F16:1CIS[g] + F17:1CIS[g] + F18:1CIS[g] + F20:1CIS[g] + F22:1CIS[g] + F24:1CIS[g])
C16:1 sum 0.36 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C18:1 sum 6.82 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Cis-poly unsaturated fatty acids 2.1 g MI0212 Fatty acids, polyunsaturated, calculated as sum of individual fatty acids, all-cis isomers only (FAPUCIS[g] = F16:2CN4[g] + F16:3CN3[g] + F18:2CN6[g] + F18:2CN9[g] + F18:3CN3[g] + F18:3CN6[g] + F18:4CN3[g] + F20:2CN6[g] + F20:3CN3[g] + F20:3CN6[g] + F20:3CN9[g] + F20:4CN3[g] + F20:4CN6[g] + F20:5CN3[g] + F22:2CN3[g] + F22:2CN6[g] + F22:4CN6[g] + F22:5CN3[g] + F22:5CN6[g] + F22:6CN3[g] + F24:2CN6[g])
C18:2n-6 1.78 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C18:3n-3 0.19 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C20:3n-3 0 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C20:3n-6 0 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C20:4n-3 0 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C20:4n-6 0.05 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C20:5n-3 (EPA) 0 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C22:5n-3 (DPA) 0.02 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C22:6n-3 (DHA) 0 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Cis-poly unsaturated fatty acids, n-3 0.2 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Cis-poly unsaturated fatty acids, n-6 1.86 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Cholesterol 34 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Carbohydrate, glycemic 3.8 g MI0181 Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
Starch 3.7 g 331 Frydenberg, H & Carlsen MH. Sugar project 2021-2022. University of Oslo, department of nutrition.
Mono+Di saccharides 0.1 g MI0512 Sugar calculated as the sum of individual mono- and disaccharides (SUGAR[g] = MNSAC[g] + DISAC[g])
Sugar, added 0 g 331 Frydenberg, H & Carlsen MH. Sugar project 2021-2022. University of Oslo, department of nutrition.
Dietary fibre 4 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Protein 11.4 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Salt 1.9 g MI0120 Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
Alcohol 0 g 50 Estimated as a naturally occurring zero value, not analysed.
Vitamin A 5 µg-RE MI0325 Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))
Retinol 4 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Beta-carotene 13 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Vitamin D 0 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Vitamin E 1.2 mg-ATE 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Thiamin 0.15 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Riboflavin 0.16 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Niacin 3.2 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Vitamin B6 0.11 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Folate 5 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Vitamin B12 0.9 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Vitamin C 1 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Calcium 52 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Iron 0.8 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Sodium 770 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Potassium 300 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Magnesium 19 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Zinc 1.5 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Selenium 7 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Copper 0.05 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Phosphorus 160 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Iodine 3 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter

Classifications

LanguaL coding of the food
LanguaL Classification
A0150 MEAT OR MEAT PRODUCT (FROM MAMMAL) (US CFR)
A0799 MEAT DISH (EUROFIR)
B1105 CATTLE AND SWINE
C0268 SKELETAL MEAT PART, WITHOUT BONE, WITHOUT SKIN
E0147 WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING
F0014 FULLY HEAT-TREATED
G0008 GRIDDLED
H0151 SPICE OR HERB ADDED
J0142 PRESERVED BY CHILLING OR FREEZING
K0003 NO PACKING MEDIUM USED
M0166 PLASTIC BAG OR POUCH
N0036 PLASTIC
P0024 HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION
Z0112 FOOD INDUSTRY PREPARED

Food Groups