Multi Vitaminmikstur, Nycoplus

Energi i 100 g

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 100 g
Energiinnhold
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g:
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
Fett117c0 g0%
KarbohydratMI01810 g0%
Kostfiber117c0 g0%
Protein117c0 g0%
Alkohol500 g0%
VannMI0142100 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI03252 000 µg-RE
Vitamin A (RE)MI03222 000 µg-RE266 %
Betakaroten117c0 µg
Retinol117c2 000 µg
Vitamin D117c75 µg750 %
Vitamin E117c60 mg-ATE500 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)117c9 mg692 %
Vitamin B2 (riboflavin)117c10 mg625 %
Vitamin B3 (niacin)701G120 mg
NiacinekvivalenterMI0421120 mg591 %
Vitamin B6 (pyridoksin)117c12 mg666 %
Vitamin B9 (folat)117c750 µg234 %
Vitamin B12 (kobalamin)117c0 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)117c450 mg428 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)117c0 mg0 %
Kalium (K)117c0 mg0 %
Natrium (Na)117c0 mg
Salt (NaCl)MI01200 g
Fosfor (P)117c0 mg0 %
Magnesium (Mg)117c0 mg0 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)117c0 mg0 %
Kobber (Cu)117c0 mg0 %
Sink (Zn)117c0 mg0 %
Selen (Se)117c0 µg0 %
Jod (I)117c0 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0309Dietary or therapeutic formulation (US CFR)
A0870Dietary supplement (EUROFIR)
B3749Food supplements, vitamin and mineral substances (EC)
C0005Part of plant or animal not applicable
E0130Liquid
F0001Extent of heat treatment not known
G0003Cooking method not applicable
H0163Vitamin added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0130Glass container
N0040Glass
P0095Vitamin- or mineral-related claim or use
Z0112Food industry prepared

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
114a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2021, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
117c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2024, beregnet verdi.
331
Frydenberg, H, Urke EB og Carlsen MH. Sukkerprosjektet 2021-2024. Universitetet i Oslo, avdeling for ernæringsvitenskap.
701G
Aggregert verdi fra forskjellige matvarer
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))
MI0421
Niacin equivalents calculated from niacin and tryptophan (NIAEQ[mg] = NIA[mg] + TRP[mg] / 60)

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: