Oliven, grønne, med paprikafyll
Energi i 100 g
Per 100 g
535 kJ (130 kcal)
Mer oliven:
535 kJ (130 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 10 | – |
Sukkerarter | MI_SUGAR_NO | 0 g |
Sukker, tilsatt | 331 | 0 g |
Sukker, fritt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 400f | 2 g |
Transfettsyrer | 50 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 400f | 7,8 g |
Flerumettede fettsyrer | 400f | 0,7 g |
Omega-3 | 400f | 0,1 g |
Omega-6 | 400f | 0,5 g |
Kolesterol | 400f | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 400f | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 400f | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 400f | 1,6 g |
C18:0 (stearinsyre) | 400f | 0,3 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 400f | 0,1 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 400f | 7,6 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 20 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 40 µg-RE | 5 % |
Betakaroten | 400f | 243 µg | |
Retinol | 400f | 0 µg | |
Vitamin D | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 400f | 4,4 mg-ATE | 36 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400f | 0 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400f | 0 mg | 0 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400f | 0,1 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0421 | 0,2 mg | 0 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400f | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B9 (folat) | 400f | 1 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 50 | 0 µg | 0 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 400f | 4 mg | 3 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400f | 102 mg | 8 % |
Kalium (K) | 400f | 47 mg | 1 % |
Natrium (Na) | 400f | 1 360 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 3,4 g | |
Fosfor (P) | 400f | 5 mg | 0 % |
Magnesium (Mg) | 400f | 15 mg | 5 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400f | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | 606 | 0,1 mg | 11 % |
Sink (Zn) | 400f | 0,1 mg | 0 % |
Selen (Se) | 400f | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 325 | 5 µg | 3 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0152 | Vegetable or vegetable product (US CFR) |
A0827 | Vegetable product (EUROFIR) |
B1169 | Green olive |
C0139 | Fruit, peel present, core, pit or seed removed |
E0150 | Whole, natural shape |
F0001 | Extent of heat treatment not known |
G0001 | Cooking method not known |
H0200 | Acidified |
H0212 | Vegetable added |
H0300 | Acetic acid fermented |
J0104 | Preserved by fermentation |
K0004 | Packing medium, other |
M0130 | Glass container |
M0194 | Can, bottle or jar |
N0040 | Glass |
P0024 | Human consumer, no age specification |