Ørret, oppdrett, skiver, melpanert, stekt i fett

Energi i 100 g

865 kJ (207 kcal)

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 64 g
Protein: 20,1 g
Fett: 12,6 g
Karbohydrat: 3,2 g
Kostfiber: 0,2 g
Energiinnhold
Fett: 54 E%
Protein: 40 E%
Karbohydrat: 6 E%
Kostfiber: 0 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 865 kJ (207 kcal)
  • Spiselig del:  %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI000212,6 g53%
KarbohydratMI01813,2 g6%
KostfiberMI00020,2 g0%
ProteinMI000220,1 g39%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014264 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI032540 µg-RE
Vitamin A (RE)MI032241 µg-RE5 %
BetakarotenMI00026 µg
RetinolMI000240 µg
Vitamin DMI00026,3 µg63 %
Vitamin EMI00021,1 mg-ATE9 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,19 mg14 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,13 mg8 %
Vitamin B3 (niacin)MI00026,8 mg
NiacinekvivalenterMI000211,4 mg56 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,43 mg23 %
Vitamin B9 (folat)MI00025 µg1 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00024,7 µg117 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000212 mg1 %
Kalium (K)MI0002396 mg11 %
Natrium (Na)MI000259 mg
Salt (NaCl)MI01200,1 g
Fosfor (P)MI0002216 mg33 %
Magnesium (Mg)MI000228 mg9 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,3 mg2 %
Kobber (Cu)MI00020,06 mg6 %
Sink (Zn)MI00020,6 mg4 %
Selen (Se)MI000233 µg38 %
Jod (I)MI00028 µg5 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0267Seafood or seafood product (US CFR)
A0802Fish or related organism (EUROFIR)
B1109Rainbow trout
C0268Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152Divided into pieces
F0014Fully heat-treated
G0008Griddled
H0221Fat or oil added
H0319Wheat added
H0356Other substance coated or covered
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification
Z0154Domestic or cultivated

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: