Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 70 g
Fett: 14,3 g
Karbohydrat: 12,8 g
Protein: 1,5 g
Kostfiber: 1 g
Energiinnhold
Fett: 68 E%
Karbohydrat: 28 E%
Protein: 3 E%
Kostfiber: 1 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 780 kJ (188 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI000214,3 g67%
KarbohydratMI018112,8 g27%
KostfiberMI00021 g1%
ProteinMI00021,5 g3%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014270 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
StivelseMI000211,1 g
SukkerarterMI00021,7 g
Sukker, tilsattMI00020,7 g
Sukker, frittMI00020,7 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI03257 µg-RE
Vitamin A (RE)MI03227 µg-RE0 %
BetakarotenMI00020 µg
RetinolMI00027 µg
Vitamin DMI00020,2 µg2 %
Vitamin EMI00025,2 mg-ATE43 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,04 mg3 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,03 mg1 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,9 mg
NiacinekvivalenterMI00021,5 mg7 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,08 mg4 %
Vitamin B9 (folat)MI000211 µg3 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,1 µg2 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00026 mg5 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI00028 mg0 %
Kalium (K)MI0002274 mg8 %
Natrium (Na)MI0002520 mg
Salt (NaCl)MI01201,3 g
Fosfor (P)MI000244 mg6 %
Magnesium (Mg)MI000221 mg7 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,5 mg4 %
Kobber (Cu)MI00020,07 mg7 %
Sink (Zn)MI00020,2 mg1 %
Selen (Se)MI00020 µg0 %
Jod (I)MI00022 µg1 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0152Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0830Potato dish (EUROFIR)
B1218Potato
C0240Root, tuber or bulb, without peel
E0110Semiliquid with solid pieces
F0023Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0014Boiled
H0185Egg yolk added
H0342Soybean oil added
J0131Preserved by chilling
J0151Ingredient preserved by heat treatment
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification
P0040Reduced fat food

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: