Pultost, Løiten
Energi i 100 g
Per 100 g
536 kJ (126 kcal)
Mer pultost:
536 kJ (126 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 114a | 0 g |
Sukkerarter | 114a | 0 g |
Sukker, tilsatt | 114a | 0 g |
Sukker, fritt | 50 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | 114a | 0,4 g |
Transfettsyrer | 114a | 0 g |
Enumettede fettsyrer | 114a | 0,2 g |
Flerumettede fettsyrer | 114a | 0 g |
Omega-3 | 114a | 0 g |
Omega-6 | 114a | 0 g |
Kolesterol | 114a | 2 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 114a | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 114a | 0,1 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 114a | 0,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 114a | 0,1 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 114a | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 114a | 0,1 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 10 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 10 µg-RE | 1 % |
Betakaroten | 114a | 6 µg | |
Retinol | 114a | 9 µg | |
Vitamin D | 112a | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | 114a | 0 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 114a | 0,04 mg | 3 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 114a | 0,57 mg | 35 % |
Vitamin B3 (niacin) | 114a | 1,9 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0421 | 8,9 mg | 43 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 114a | 0,06 mg | 3 % |
Vitamin B9 (folat) | 114a | 17 µg | 5 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 114a | 0,6 µg | 15 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 112a | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 114a | 110 mg | 9 % |
Kalium (K) | 114a | 75 mg | 2 % |
Natrium (Na) | 114a | 800 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 2 g | |
Fosfor (P) | 114a | 400 mg | 62 % |
Magnesium (Mg) | 114a | 10 mg | 3 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 114a | 0,2 mg | 1 % |
Kobber (Cu) | 114a | 0,07 mg | 7 % |
Sink (Zn) | 114a | 2,2 mg | 15 % |
Selen (Se) | 114a | 15 µg | 17 % |
Jod (I) | 114a | 26 µg | 18 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0312 | Semihard cheese (CODEX) |
B1201 | Cow |
C0235 | Milk |
E0134 | Semisolid with solid pieces |
F0003 | Not heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0151 | Spice or herb added |
H0289 | Cured or aged 2 weeks to 1 month |
H0298 | Clotting enzyme added |
J0104 | Preserved by fermentation |
J0131 | Preserved by chilling |
J0135 | Pasteurized by heat |
J0151 | Ingredient preserved by heat treatment |
K0003 | No packing medium used |
M0188 | Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid |
M0213 | Box |
N0021 | Polypropylene |
N0024 | Coating enamel |
P0024 | Human consumer, no age specification |
R0316 | Norway |
Z0112 | Food industry prepared |