Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 62 g
Protein: 25,1 g
Fett: 13,3 g
Energiinnhold
Fett: 54 E%
Protein: 46 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 918 kJ (220 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI000213,3 g53%
KarbohydratMI01810 g0%
KostfiberMI00020 g0%
ProteinMI000225,1 g46%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014262 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI0325105 µg-RE
Vitamin A (RE)MI0322106 µg-RE14 %
BetakarotenMI000218 µg
RetinolMI0002103 µg
Vitamin DMI000216,2 µg162 %
Vitamin EMI00026,1 mg-ATE50 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,61 mg46 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,23 mg14 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,4 mg
NiacinekvivalenterMI00025,3 mg26 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,25 mg13 %
Vitamin B9 (folat)MI00029 µg2 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00028,7 µg217 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI00020 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000212 mg1 %
Kalium (K)MI0002141 mg4 %
Natrium (Na)MI0002134 mg
Salt (NaCl)MI01200,3 g
Fosfor (P)MI0002280 mg43 %
Magnesium (Mg)MI00028 mg2 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,8 mg7 %
Kobber (Cu)MI00020,22 mg24 %
Sink (Zn)MI00023,4 mg24 %
Selen (Se)MI000220 µg23 %
Jod (I)MI0002190 µg135 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0267Seafood or seafood product (US CFR)
A0803Seafood product (EUROFIR)
B1423Cod
C0202Ovary, roe
E0147Whole, shape achieved by forming
F0014Fully heat-treated
G0008Griddled
H0146Starch added
H0221Fat or oil added
H0263Vegetable fat or oil added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: