Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 88 g
Fett: 4,8 g
Protein: 3,6 g
Kostfiber: 2 g
Karbohydrat: 2 g
Energiinnhold
Fett: 61 E%
Protein: 21 E%
Karbohydrat: 12 E%
Kostfiber: 6 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 284 kJ (69 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00024,8 g61%
KarbohydratMI01812 g11%
KostfiberMI00022 g5%
ProteinMI00023,6 g21%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI000288 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI032556 µg-RE
Vitamin A (RE)MI032279 µg-RE10 %
BetakarotenMI0002283 µg
RetinolMI000232 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI00020,5 mg-ATE4 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,03 mg2 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,1 mg6 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,5 mg
NiacinekvivalenterMI00021,3 mg6 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,14 mg7 %
Vitamin B9 (folat)MI000227 µg8 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020,2 µg5 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI000226 mg24 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000250 mg4 %
Kalium (K)MI0002182 mg5 %
Natrium (Na)MI0002293 mg
Salt (NaCl)MI01200,7 g
Fosfor (P)MI000258 mg9 %
Magnesium (Mg)MI000210 mg3 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,3 mg2 %
Kobber (Cu)MI00020,04 mg4 %
Sink (Zn)MI00020,4 mg2 %
Selen (Se)MI00022 µg2 %
Jod (I)MI00023 µg2 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0208Salad (US CFR)
A0866Prepared salad (EUROFIR)
B1276Tomato
C0140Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0104Whole and pieces
F0003Not heat-treated
G0003Cooking method not applicable
H0143Cheese added
H0212Vegetable added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: