Jump to content

Sausage, Frankfurter/Wiener, lean, Gilde

Food composition table - list of nutrients in chosen food items
Nutrient Quantity Unit Ref. Description
Edible part 100 % 0 Estimated as 100 % edible (net weight).
Water 75 g MI0142 Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
Kilojoules 566 kJ MI0114 Energy calculated according to Regulation (EU) 1169/2011 (kJ) (ENERCJ[kJ] = 17*PROT[g] + 17*(CHO[g] - POLYL[g]) + 37*FAT[g] + 29*ALC[g] + 8*FIBT[g] + 13*OA[g] + 10*POLYL[g])
Kilocalories 135 kcal MI0115 Energy calculated according to Regulation (EU) 1169/2011 (kcal) (ENERCC[kcal] = 4*PROT[g] + 4*(CHO[g] - POLYL[g]) + 9*FAT[g] + 7*ALC[g] + 2*FIBT[g] + 3*OA[g] + 2.4*POLYL[g])
Fat 6.9 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Saturated fatty acids 2.7 g MI0208 Fatty acids, saturated, calculated as the sum of individual fatty acids, excluding branched chain isomers (FASAT[g] = F4:0[g] + F5:0[g] + F6:0[g] + F7:0[g] + F8:0[g] + F9:0[g] + F10:0[g] + F11:0[g] + F12:0[g] + F13:0[g] + F14:0[g] + F15:0[g] + F16:0[g] + F17:0[g] + F18:0[g] + F18:0DO[g] + F19:0[g] + F20:0[g] + F21:0[g] + F22:0[g] + F23:0[g] + F24:0[g] + F25:0[g] + F26:0[g])
C12:0 0.01 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C14:0 0.12 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C16:0 1.61 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C18:0 0.86 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Transunsaturated fatty acids g 10 Missing value, content not known.
Cis-mono unsaturated fatty acids 3.1 g MI0210 Fatty acids, monounsaturated, calculated as sum of individual fatty acids, cis isomers only (FAMSCIS[g] =F10:1CIS[g] +F12:1CIS[g] +F14:1CIS[g] + F15:1CN8[g] + F16:1CIS[g] + F17:1CIS[g] + F18:1CIS[g] + F20:1CIS[g] + F22:1CIS[g] + F24:1CIS[g])
C16:1 sum 0.24 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C18:1 sum 2.86 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Cis-poly unsaturated fatty acids 1.1 g MI0212 Fatty acids, polyunsaturated, calculated as sum of individual fatty acids, all-cis isomers only (FAPUCIS[g] = F16:2CN4[g] + F16:3CN3[g] + F18:2CN6[g] + F18:2CN9[g] + F18:3CN3[g] + F18:3CN6[g] + F18:4CN3[g] + F20:2CN6[g] + F20:3CN3[g] + F20:3CN6[g] + F20:3CN9[g] + F20:4CN3[g] + F20:4CN6[g] + F20:5CN3[g] + F22:2CN3[g] + F22:2CN6[g] + F22:4CN6[g] + F22:5CN3[g] + F22:5CN6[g] + F22:6CN3[g] + F24:2CN6[g])
C18:2n-6 0.84 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C18:3n-3 0.11 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C20:3n-3 0 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C20:3n-6 0.01 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C20:4n-3 0 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C20:4n-6 0.05 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C20:5n-3 (EPA) 0 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C22:5n-3 (DPA) 0.02 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
C22:6n-3 (DHA) 0.01 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Cis-poly unsaturated fatty acids, n-3 0.13 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Cis-poly unsaturated fatty acids, n-6 0.92 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Cholesterol 45 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Carbohydrate, glycemic 5.5 g MI0181 Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
Starch 4.9 g 331 Frydenberg, H & Carlsen MH. Sugar project 2021-2022. University of Oslo, department of nutrition.
Mono+Di saccharides 0.6 g MI0512 Sugar calculated as the sum of individual mono- and disaccharides (SUGAR[g] = MNSAC[g] + DISAC[g])
Sugar, added 0 g 331 Frydenberg, H & Carlsen MH. Sugar project 2021-2022. University of Oslo, department of nutrition.
Dietary fibre 1 g 30 Calculated value from a similar food item.
Protein 12.5 g 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Salt 2 g MI0120 Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
Alcohol 0 g 50 Estimated as a naturally occurring zero value, not analysed.
Vitamin A 9 µg-RE MI0325 Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))
Retinol 9 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Beta-carotene 3 µg 135 Calculated value from in-house recipe (to the Food Composition Table 2015).
Vitamin D 0 µg 20 Estimated value.
Vitamin E 1 mg-ATE 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Thiamin 0.31 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Riboflavin 0.11 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Niacin 3.4 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Vitamin B6 0.14 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Folate 4 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Vitamin B12 0.9 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Vitamin C 35 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Calcium 11 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Iron 0.7 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Sodium 810 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Potassium 510 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Magnesium 16 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Zinc 1.4 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Selenium 11 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Copper 0.05 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Phosphorus 200 mg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter
Iodine 2 µg 228a Norwegian Food Safety Authority. Nutrient analysis 2018-2019. Meat products. Published report (2019): «Næringsstoff- og tungmetallanalyser i kjøttprodukter». https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/produksjon_av_mat/kjott_og_kjottprodukter/rapport_2019_naeringsstoff_og_tungmetallanalyser_i_kjottprodukter.37346/binary/Ra pport%202019:%20Næringsstoff-20og%20tungmetallanalyser%20i%20kjøttprodukter

Classifications

LanguaL coding of the food
LanguaL Classification
A0221 SAUSAGE OR LUNCHEON MEAT (US CFR)
A0798 SAUSAGE OR SIMILAR MEAT PRODUCT (EUROFIR)
B1161 CATTLE
C0269 SKELETAL MEAT PART, WITHOUT BONE AND SKIN, WITH SEPARABLE FAT
E0105 WHOLE, SHAPE ACHIEVED BY FORMING, THICKNESS 1.5-7 CM.
F0014 FULLY HEAT-TREATED
G0003 COOKING METHOD NOT APPLICABLE
H0146 STARCH ADDED
H0191 MEAT ADDED
H0324 FAT PARTIALLY REMOVED, 50% OR MORE REMAINING
J0142 PRESERVED BY CHILLING OR FREEZING
K0003 NO PACKING MEDIUM USED
M0001 CONTAINER OR WRAPPING NOT KNOWN
N0001 FOOD CONTACT SURFACE NOT KNOWN
P0024 HUMAN CONSUMER, NO AGE SPECIFICATION
P0040 REDUCED FAT FOOD
Z0112 FOOD INDUSTRY PREPARED

Food Groups