Sjokolade, med kokosfyll, Bounty

Energi i 100 g

2 000 kJ (479 kcal)

Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Karbohydrat: 56,1 g
Fett: 25,7 g
Vann: 10 g
Kostfiber: 4 g
Protein: 3,6 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 48 E%
Fett: 48 E%
Protein: 3 E%
Kostfiber: 2 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 2 000 kJ (479 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
Fett400f25,7 g47%
KarbohydratMI018156,1 g47%
Kostfiber400f4 g1%
Protein400f3,6 g3%
Alkohol500 g0%
VannMI014210 g-

Karbohydrater

KarbohydratKildeMengde
Stivelse3319,9 g
SukkerarterMI_SUGAR_NO46,2 g
Sukker, tilsatt33141,7 g
Sukker, fritt33141,7 g

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI032520 µg-RE
Vitamin A (RE)MI032220 µg-RE2 %
Betakaroten400f8 µg
Retinol400f19 µg
Vitamin D400f0,6 µg6 %
Vitamin E400f0,2 mg-ATE1 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)400f0,02 mg1 %
Vitamin B2 (riboflavin)400f0,12 mg7 %
Vitamin B3 (niacin)400f0,4 mg
NiacinekvivalenterMI04211 mg4 %
Vitamin B6 (pyridoksin)400f0,06 mg3 %
Vitamin B9 (folat)400f13 µg4 %
Vitamin B12 (kobalamin)400f0,2 µg5 %
Vitamin C (askorbinsyre)400f0 mg0 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)400f79 mg6 %
Kalium (K)400f316 mg9 %
Natrium (Na)400f82 mg
Salt (NaCl)MI01200,2 g
Fosfor (P)400f125 mg19 %
Magnesium (Mg)400f47 mg15 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)400f1,6 mg14 %
Kobber (Cu)10
Sink (Zn)400f0,8 mg5 %
Selen (Se)400f5 µg5 %
Jod (I)32513 µg9 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0272Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1012Sugar-producing plant
C0210Sucrose
E0147Whole, shape achieved by forming
F0001Extent of heat treatment not known
G0003Cooking method not applicable
H0117Flavoring or taste ingredient added
H0186Egg added
H0221Fat or oil added
H0231Chocolate or cocoa added
H0340Coconut added
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0172Plastic container
M0197Bag, sack or pouch
N0036Plastic
P0024Human consumer, no age specification
Z0112Food industry prepared

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
331
Frydenberg, H, Urke EB og Carlsen MH. Sukkerprosjektet 2021-2024. Universitetet i Oslo, avdeling for ernæringsvitenskap.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17.
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))
MI0421
Niacin equivalents calculated from niacin and tryptophan (NIAEQ[mg] = NIA[mg] + TRP[mg] / 60)
MI_SUGAR_NO
Sugar calculated as the sum of fructose, glucose, lactose, maltose and sucrose (SUGAR[g] = FRUS[g] + GLUS[g] + LACS[g] + MALS[g] + SUCS[g])

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: