Skyr, bringebær
Energi i 100 g
Per 100 g
228 kJ (54 kcal)
Mer skyr:
228 kJ (54 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 20 | 1 g |
Sukkerarter | 115b | 3 g |
Sukker, tilsatt | 701G | 0 g |
Sukker, fritt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 0,1 g |
Transfettsyrer | MI0232 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | MI0232 | 0 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0232 | 0 g |
Omega-3 | MI0232 | 0 g |
Omega-6 | MI0232 | 0 g |
Kolesterol | MI0232 | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | MI0232 | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | MI0232 | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | MI0232 | 0 g |
C18:0 (stearinsyre) | MI0232 | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | MI0232 | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | MI0232 | 0 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 0 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | MI0232 | 0 µg | |
Retinol | MI0232 | 0 µg | |
Vitamin D | MI0232 | 0 µg | 0 % |
Vitamin E | MI0232 | 0 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | MI0232 | 0,02 mg | 1 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 115b | 0,11 mg | 6 % |
Vitamin B3 (niacin) | MI0232 | 0,3 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0421 | 2,4 mg | 11 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 115b | 0,05 mg | 2 % |
Vitamin B9 (folat) | MI0232 | 0 µg | 0 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 115b | 0,1 µg | 2 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | MI0232 | 1 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 115b | 87 mg | 7 % |
Kalium (K) | MI0232 | 110 mg | 3 % |
Natrium (Na) | MI0232 | 50 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
Fosfor (P) | MI0232 | 140 mg | 21 % |
Magnesium (Mg) | MI0232 | 13 mg | 4 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | MI0232 | 0 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | MI0232 | 0 mg | 0 % |
Sink (Zn) | MI0232 | 0,5 mg | 3 % |
Selen (Se) | MI0232 | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 115a | 11 µg | 7 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0148 | Milk or milk product (US CFR) |
A0783 | Fermented milk product (EUROFIR) |
B1201 | Cow |
C0235 | Milk |
E0119 | Semisolid with smooth consistency |
F0018 | Partially heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0101 | Lactic acid fermented |
H0147 | Fruit added |
J0131 | Preserved by chilling |
J0135 | Pasteurized by heat |
J0157 | Preserved by ultra-filtration |
M0188 | Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid |
M0208 | Multicontainer package |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
R0316 | Norway |
Z0112 | Food industry prepared |
Z0181 | Fat content < 1% |