Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 68 g
Karbohydrat: 30 g
Kostfiber: 2 g
Protein: 0,4 g
Fett: 0,2 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 94 E%
Kostfiber: 3 E%
Fett: 1 E%
Protein: 1 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 536 kJ (126 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00020,2 g1%
KarbohydratMI018130 g94%
KostfiberMI00022 g2%
ProteinMI00020,4 g1%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI000268 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI03251 µg-RE
Vitamin A (RE)MI03221 µg-RE0 %
BetakarotenMI00028 µg
RetinolMI00020 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI00020,6 mg-ATE5 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,01 mg0 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,01 mg0 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,2 mg
NiacinekvivalenterMI00020,3 mg1 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,03 mg1 %
Vitamin B9 (folat)MI000211 µg3 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI000215 mg14 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI00029 mg0 %
Kalium (K)MI000281 mg2 %
Natrium (Na)MI00020 mg
Salt (NaCl)MI01200 g
Fosfor (P)MI000217 mg2 %
Magnesium (Mg)MI00028 mg2 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,2 mg1 %
Kobber (Cu)MI00020,04 mg4 %
Sink (Zn)MI00020,1 mg0 %
Selen (Se)MI00020 µg0 %
Jod (I)MI00020 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0251Fruit preserve or jam (US CFR)
A0837Jam or marmalade (EUROFIR)
B1393Strawberry
C0140Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0134Semisolid with solid pieces
F0014Fully heat-treated
G0001Cooking method not known
H0749White sugar added
J0123Sterilized by heat
J0146Preserved by adding sugar
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification
P0034Reduced energy food
P0132""light"" label claim
P0181Reduced sugars food

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0181
Carbohydrate, available calculated from sugar and starch (CHO[g] = SUGAR[g] + STARCH[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: