Syrnet, tyknet havreprodukt
Energi i 100 g
Per 100 g
319 kJ (76 kcal)
319 kJ (76 kcal)
Porsjonsstørrelse:
Karbohydrat | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Stivelse | 400i | 7,7 g |
Sukkerarter | 400i | 4 g |
Sukker, tilsatt | 96 | 0 g |
Sukker, fritt | 331 | 0 g |
Fett | Kilde | Mengde |
---|---|---|
Mettede fettsyrer | MI0208 | 0,2 g |
Transfettsyrer | MI0232 | – |
Enumettede fettsyrer | MI0210 | 1,3 g |
Flerumettede fettsyrer | MI0212 | 0,7 g |
Omega-3 | 400i | 0,1 g |
Omega-6 | 400i | 0,6 g |
Kolesterol | 400i | 0 mg |
Mettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C12:0 (laurinsyre) | 400i | 0 g |
C14:0 (myristinsyre) | 400i | 0 g |
C16:0 (palmitinsyre) | 400i | 0,2 g |
C18:0 (stearinsyre) | 400i | 0 g |
Enumettede fettsyrer | Kilde | Mengde |
---|---|---|
C16:1 sum (palmitoleinsyre) | 400i | 0 g |
C18:1 sum (oljesyre) | 400i | 1,3 g |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Fettløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin A (RAE) | MI0325 | 0 µg-RE | |
Vitamin A (RE) | MI0322 | 0 µg-RE | 0 % |
Betakaroten | 400i | 0 µg | |
Retinol | 400i | 0 µg | |
Vitamin D | 400i | 1,1 µg | 11 % |
Vitamin E | 400i | 0 mg-ATE | 0 % |
Vannløselige vitaminer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Vitamin B1 (tiamin) | 400i | 0 mg | 0 % |
Vitamin B2 (riboflavin) | 400i | 0,29 mg | 18 % |
Vitamin B3 (niacin) | 400i | 0 mg | |
Niacinekvivalenter | MI0421 | 0,3 mg | 1 % |
Vitamin B6 (pyridoksin) | 400i | 0 mg | 0 % |
Vitamin B9 (folat) | 400i | 9 µg | 2 % |
Vitamin B12 (kobalamin) | 400i | 0,4 µg | 10 % |
Vitamin C (askorbinsyre) | 400i | 0 mg | 0 % |
Anbefalt dagsinntak (AI)
Mineraler | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Kalsium (Ca) | 400i | 120 mg | 10 % |
Kalium (K) | 400i | 44 mg | 1 % |
Natrium (Na) | 400i | 29 mg | |
Salt (NaCl) | MI0120 | 0,1 g | |
Fosfor (P) | 400i | 47 mg | 7 % |
Magnesium (Mg) | 400i | 6 mg | 2 % |
Sporstoffer | Kilde | Mengde | % av AI |
---|---|---|---|
Jern (Fe) | 400i | 0 mg | 0 % |
Kobber (Cu) | MI0232 | – | |
Sink (Zn) | 400i | 0,1 mg | 0 % |
Selen (Se) | 400i | 0 µg | 0 % |
Jod (I) | 400i | 23 µg | 16 % |
Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.
LanguaL | Klassifisering |
---|---|
A0123 | Cream product analog (US CFR) |
A0788 | Immitation milk products (EUROFIR) |
B4319 | Oat |
C0135 | Seed, skin present |
E0130 | Liquid |
F0022 | Heat-treated |
G0003 | Cooking method not applicable |
H0146 | Starch added |
H0148 | Water added |
H0163 | Vitamin added |
H0263 | Vegetable fat or oil added |
H0367 | Salt added |
J0131 | Preserved by chilling |
K0003 | No packing medium used |
M0156 | Paperboard container |
N0001 | Food contact surface not known |
P0024 | Human consumer, no age specification |
Z0112 | Food industry prepared |