Næringsinnhold

Porsjonsstørrelse:

Energigivende næringsstoffer

Sammensetning
Vann: 96 g
Karbohydrat: 2 g
Kostfiber: 1 g
Protein: 0,3 g
Energiinnhold
Karbohydrat: 72 E%
Kostfiber: 17 E%
Protein: 11 E%
Fett
Karbohydrat
Kostfiber
Protein
Alkohol
Vann
  • Energi i 100 g: 50 kJ (12 kcal)
  • Spiselig del: 100 %

NæringsstoffKildeMengdeEnergi%
FettMI00020 g0%
KarbohydratMI00022 g72%
KostfiberMI00021 g16%
ProteinMI00020,3 g10%
AlkoholMI00020 g0%
VannMI014296 g-

Vitaminer

Anbefalt dagsinntak (AI)

Fettløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin A (RAE)MI032534 µg-RE
Vitamin A (RE)MI032267 µg-RE8 %
BetakarotenMI0002406 µg
RetinolMI00020 µg
Vitamin DMI00020 µg0 %
Vitamin EMI00020,8 mg-ATE6 %
Vannløselige vitaminerKildeMengde% av AI
Vitamin B1 (tiamin)MI00020,02 mg1 %
Vitamin B2 (riboflavin)MI00020,01 mg0 %
Vitamin B3 (niacin)MI00020,2 mg
NiacinekvivalenterMI00020,4 mg1 %
Vitamin B6 (pyridoksin)MI00020,05 mg2 %
Vitamin B9 (folat)MI00028 µg2 %
Vitamin B12 (kobalamin)MI00020 µg0 %
Vitamin C (askorbinsyre)MI000211 mg10 %

Mineraler og sporstoffer

Anbefalt dagsinntak (AI)

MineralerKildeMengde% av AI
Kalsium (Ca)MI000211 mg0 %
Kalium (K)MI0002137 mg4 %
Natrium (Na)MI00022 mg
Salt (NaCl)MI01200 g
Fosfor (P)MI000223 mg3 %
Magnesium (Mg)MI00026 mg2 %
SporstofferKildeMengde% av AI
Jern (Fe)MI00020,2 mg1 %
Kobber (Cu)MI00020,05 mg5 %
Sink (Zn)MI00020,1 mg0 %
Selen (Se)MI00020 µg0 %
Jod (I)MI00020 µg0 %

Klassifisering

Matvarene i Matvaretabellen beskrives ved hjelp av et klassifiseringssystem som heter LanguaL. LanguaL står for “Langua aLimentaria” eller “language of food”. Språket gjør det mulig å gi standardiserte beskrivelser av matvarene.

LanguaLKlassifisering
A0152Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826Vegetable (EXCLUDING POTATO) (EUROFIR)
B1276Tomato
C0139Fruit, peel present, core, pit or seed removed
E0151Solid
F0014Fully heat-treated
G0014Boiled
H0001Treatment applied not known
J0001Preservation method not known
K0003No packing medium used
M0001Container or wrapping not known
N0001Food contact surface not known
P0024Human consumer, no age specification

Kilder

10
Manglende verdi, ukjent innhold.
MI0002
EuroFIR recipe calculation procedure
MI0120
Salt equivalent calculated from sodium (NACL[g]=2.5*NA[mg]/1000.0)
MI0142
Water by difference (WATER[g] = 100 - PROT[g] - FAT[g] - CHO[g] - FIBT[g] - ALC[g])
MI0322
Vitamin A-aktivitet beregnet fra retinol og betakaroten (faktor 1/6) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 6))
MI0325
Vitamin A activity calculated from retinol and beta-carotene (factor 1/12) (VITA[µg] = RETOL[µg] + (CARTB[µg] / 12))

Sammenlign matvarer

<!--! Font Awesome Free 6.4.2 by @fontawesome - https://fontawesome.com License - https://fontawesome.com/license/free (Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT License) Copyright 2023 Fonticons, Inc. -->
Forslag: